ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Πρόγραμμα και κανόνες εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2020

 

Αγαπητοί φοιτητές

Το πρόγραμμα των εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2020 του Τμήματος έχει οριστικοποιηθεί και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο (link)

Λόγω του συνεχιζόμενου προβλήματος με την διασπορά του Covid-19, η εξέταση ορισμένων μόνο μαθημάτων θα γίνει με φυσική παρουσία στις αίθουσες του Τμήματος, όπου Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ενώ των υπολοίπων θα γίνει εξ αποστάσεως (online). Ο τρόπος εξέτασης αποφασίζεται από τους διδάσκοντες, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθήματος.

Για την συμμετοχή στην εξέταση κάποιου μαθήματος θα πρέπει ο φοιτητής να εγγραφεί στο αντίστοιχο μάθημα στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων» του Τμήματος στην διεύθυνση http://exams.civil.ihu.gr. Η εγγραφή στο μάθημα στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων» είναι υποχρεωτική είτε το μάθημα θα εξεταστεί με φυσική παρουσία, είτε εξ αποστάσεως.

Οι εγγραφές στα μαθήματα θα ανοίξουν την Παρασκευή 21/08/2020 και ώρα 00:00 και θα λήξουν:

  • Την Παρασκευή 28/08/2020 και ώρα 23:59, για τα μαθήματα που εξετάζονται την πρώτη εβδομάδα.
  • Την Δευτέρα 31/08/2020 και ώρα 23:59, για τα μαθήματα που εξετάζονται τις υπόλοιπες εβδομάδες.

Όλες οι εγγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα έχουν ακυρωθεί. Προσοχή, εγγράφεστε μόνο στα μαθήματα που έχετε συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων στο egram είτε στο χειμερινό εξάμηνο, ή στο εαρινό. Αν δεν έχετε δηλώσει το μάθημα στο egram δεν μπορείτε να εξεταστείτε.

Η εγγραφή στο μάθημα στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων» του Τμήματος, εκτός από την δήλωση συμμετοχής στη εξέταση, έχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης ότι ο φοιτητής συναινεί στους κανόνες συμμετοχής στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος. Θα πρέπει λοιπόν πριν την εγγραφή σας να διαβάσετε τους αντίστοιχους κανόνες από τους παρακάτω συνδέσμους (links):

Επισημαίνεται ξανά ότι Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος.

Καλή επιτυχία σε όλους

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χρήστος Βοζίκης

 

 

Κορυφή σελίδας