ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις μαθημάτων

Οι δηλώσεις μαθημάτων θα είναι ανοικτές για δήλωση μαθημάτων θεωρίας και εργαστηρίων μέχρι και την Κυριακή 8/3/2020.

Στην συνέχεια οι δηλώσεις θα παραμείνουν κλειστές για μερικές ημέρες (για λόγους έλεγχου της εφαρμογής e-gram)

Οι δηλώσεις θα ξανανοίξουν και θα μείνουν ανοικτές μέχρι και την Πέμπτη 30/04/2020, για δήλωση (μόνο) μαθημάτων θεωρίας. Για το άνοιγμα ξανά των δηλώσεων θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Μην ξεχάσετε να εκτυπώσετε την δήλωση σας (σε χαρτί ή pdf) και να την κρατήσετε στο αρχείο σας. Η εκτύπωση αυτή είναι η μόνη απόδειξη ότι κάνατε δήλωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος φοιτητής «ξεχάσει» να δηλώσει κάποιο μάθημα ΔΕΝ έχει δικαίωμα εξέτασης στο μάθημα αυτό. Οποιοδήποτε αίτημα για δήλωση μαθήματος, μετά την λήξη της παραπάνω προθεσμίας, θεωρείται απαράδεκτο και ΔΕΝ πρόκειται να εξεταστεί από την Συνέλευση του Τμήματος.

Δηλώσεις Εργαστήριων

Εργαστήρια 2ου εξαμήνου. Τα εργαστηριακά αυτά μαθήματα ΔΕΝ θα διδαχθούν (ποτέ!). Οι φοιτητές που χρεωστούν τα εργαστήρια αυτά θα πρέπει να τα δηλώσουν, για να έχουν δικαίωμα εξέτασης σε αυτά. Όσοι φοιτητές δεν παρακολούθησαν ποτέ ή κόπηκαν από απουσίες,  θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επικοινωνήσουν προσωπικά με τον διδάσκοντα.

Εργαστήρια 4ου εξαμήνου. Τα εργαστηριακά αυτά μαθήματα θα διδαχθούν στο παρόν εξάμηνο για τελευταία φορά. Όλοι οι φοιτητές του 4ου εξαμήνου, αλλά και οι φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων που δεν παρακολούθησαν ποτέ ή κόπηκαν από απουσίες,  θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δηλώσουν, αλλά και να παρακολουθήσουν κανονικά, χωρίς απουσίες, τα εργαστήρια αυτά, ΤΩΡΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπενθυμίζεται ότι, όσοι έχουν ενταχθεί σε κανονικά τμήματα, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είναι παρόντες στο πρώτο μάθημα, για να κατοχυρώσουν την θέση τους στο τμήμα. Ο διδάσκων, προκειμένου να εντάξει τους φοιτητές του ανοικτού τμήματος σε κανονικά τμήματα, βλέπει τα κενά που υπάρχουν. Αν λοιπόν κάποιος φοιτητής δεν προέλθει στο πρώτο μάθημα, η θέση του στο τμήμα μπορεί να θεωρηθεί κενή και να δοθεί σε φοιτητή του ανοικτού τμήματος.

Δηλώσεις Θεωριών

Θεωρίες του 2ου εξαμήνου. Τα θεωρικά αυτά μαθήματα ΔΕΝ θα διδαχθούν (ποτέ!). Οι φοιτητές που χρεωστούν τα μαθήματα αυτά θα πρέπει να τα δηλώσουν, για να έχουν δικαίωμα εξέτασης σε αυτά. Φυσικά, μπορούν παρακολουθήσουν ελεύθερα (χωρίς δήλωση) τις διαλέξεις θεωρίας συναφών μαθημάτων του νέου πανεπιστημιακού προγράμματος σπουδών.

Θεωρίες του 4ου εξαμήνου. Τα θεωρητικά αυτά μαθήματα θα διδαχθούν στο παρόν εξάμηνο για τελευταία φορά. Οι φοιτητές, ακόμη και αν δεν μπόρεσαν να δηλώσουν τα μαθήματα αυτά, καλό θα είναι να τα παρακολουθήσουν.

Καλό εξάμηνο.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χρήστος Βοζίκης

Κορυφή σελίδας