ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

 

Οι δηλώσεις μαθημάτων των  φοιτητών που εισήχθησαν στο τμήμα πριν το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020  (δηλαδή παρακολουθούν το πρόγραμμα του ΤΕΙ) για το εαρινό εξάμηνο 2019-2020, θα πραγματοποιούνται  έως και την

ΚΥΡΙΑΚΗ 08-03-2020 (ώρα 24:00)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ: Η δήλωση θα γίνεται  μέσω της ιστοσελίδας: http://egram.teiser.gr

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στο ΑΝΟΙΚΤΟ/ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ και  στα ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, δηλώνουν οι φοιτητές που δεν έχουν δηλώσει το εργαστήριο άλλη φορά στο παρελθόν ή/και δεν είχαν τις απαραίτητες παρουσίες ή/και δεν είχαν παραδώσει τις προβλεπόμενες εργασίες, περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται η εκ νέου παρακολούθηση του εργαστηρίου. Για την κατανομή σε συγκεκριμένα τμήματα (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος) των φοιτητών που θα εγγραφούν στο ΑΝΟΙΚΤΟ/ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ απαιτείται η φυσική παρουσία των φοιτητών σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινώσουν οι διδάσκοντες με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος. 

Στο  ΤΜΗΜΑ  ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ  δηλώνουν  οι  φοιτητές    που  έχουν  παρακολουθήσει  το εργαστήριο,  έστω  και  μια  φορά,  στο  παρελθόν  και  έχουν  συμπληρώσει  τις  σχετικές απαιτήσεις παρακολούθησης, όπως έχουν οριστεί από το διδάσκοντα του μαθήματος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αφού ολοκληρώσετε τη δήλωση των μαθημάτων σας στο σύστημα e-gram, στη συνέχεια πρέπει να πατήσετε ΑΠΟΣΤΟΛΗ προκειμένου η δήλωσή σας αυτή να κατοχυρωθεί και να αποσταλεί με επιτυχία στη Γραμματεία.

Για να ελέγξετε αν η δήλωση έχει αποσταλεί στη Γραμματεία με επιτυχία, βγείτε από το σύστημα e-gram και ξαναμπείτε σε αυτό. Αν εμφανίζεται η δήλωσή σας, τότε αυτή έχει αποσταλεί στη Γραμματεία με επιτυχία. Αν δεν εμφανίζεται η δήλωσή σας θα πρέπει να ξανακάνετε τη διαδικασία δήλωσης και αποστολής όπως περιγράφεται παραπάνω.

Εκτυπώσετε τις δηλώσεις των μαθημάτων σας και φυλάξτε την εκτύπωση ως το μόνο αποδεικτικό των ενεργειών σας.

Τηλεφωνικά ερωτήματα για το αν η Γραμματεία παρέλαβε τη δήλωση δεν μπορούν να απαντηθούν.

 Υπενθυμίζεται ότι όσοι φοιτητές δεν κάνουν δήλωση μέσα στις οριζόμενες προθεσμίες δεν έχουν δικαίωμα εξετάσεων για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά. Δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία αίτηση για εκ των υστέρων δήλωση μαθήματος, ΔΗΛΑΔΗ μετά την λήξη της παραπάνω ημερομηνίας.

 

Κορυφή σελίδας