ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Έναρξη δηλώσεων - διανομής διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2022 (ΕΥΔΟΞΟΣ)

Σχετικά με τις δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων και τη διανομή τους στους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:


- Δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές : Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 έως Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.

- Διανομή διδακτικών συγγραμμάτων : Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 έως Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Σημειώνεται ότι δεν θα είναι εφικτή η αποστολή συγγραμμάτων μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς.
Συνεπώς η διανομή συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των σημείων διανομής τα οποία υποδεικνύουν οι εκδοτικοί οίκοι και τα οποία βρίσκονται εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων όπου εδρεύουν τα Τμήματα των Πανεπιστημίων όπου διδάσκεται το αντίστοιχο για το προτεινόμενο διδακτικό σύγγραμμα μάθημα. Τα συγγράμματα για τα οποία οι εκδοτικοί οίκοι δεν έχουν ορίσει σημείο διανομής, δεν θα εμφανίζονται διαθέσιμα προς επιλογή
από τους φοιτητές καθώς έχουν απενεργοποιηθεί.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

 

Κορυφή σελίδας