ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Εγγραφές στο μάθημα: ''Αρχιτεκτονικό και Οικοδομικό Σχέδιο με Η/Υ'' : ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχετικά με τις εγγραφές στο μάθημα ‘’Αρχιτεκτονικό και Οικοδομικό Σχέδιο με Η/Υ’’(CADI):

 

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα : ‘’Αρχιτεκτονικό και Οικοδομικό Σχέδιο με Η/Υ’’ (CADI) και δεν έχουν ήδη δηλώσει αυτοπροσώπως το τμήμα παρακολούθησης (όπως είχε οριστεί με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα για την Τρίτη 23/2/2016  10.30 π.μ.) θα πρέπει να προσέλθουν τις επόμενες μέρες και να δηλώσουν την ημέρα και ώρα παρακολούθησης του εργαστηρίου στις εκτυπωμένες λίστες που είναι αναρτημένες έξω από τα γραφεία του Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Θετικών Επιστημών (συγκεκριμένα στο γραφείο κ. Βέρρου-Ιωάννου).

 

Όποιος φοιτητής έχει δηλώσει μόνο ηλεκτρονικά το όνομά του στο Ελεύθερο Τμήμα και δεν προσήλθε για να δηλώσει τμήμα, σημαίνει ότι δεν έχει ακόμη εγγραφή στο Εργαστήριο.

 

Διαφορετικά, αν δεν δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές όνομα στις αναρτημένες εκτυπωμένες λίστες μέχρι την Παρασκευή 26/2/16 και ώρα 10.00 το πρωί, θα αποκλειστούν από την παρακολούθηση του Εργαστηρίου.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορούν  οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια του μαθήματος Ε. Βλαχονάσιου (vlachonasiou@teicm.gr)

 

Εκ  μέρους της διδακτικής ομάδας

Κορυφή σελίδας