ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Εξετάσεις εργαστηρίου Φωτοερμηνεία - Τηλεπισκόπηση

Οι εξετάσεις του εργαστηρίου Φωτοερμηνεία - Τηλεπισκόπηση θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα δηλαδή την Πέμπτη (21 -01-2016) και την Παρασκευή (22-01-2016) στις αντίστοιχες ώρες διδασκαλίας των τμημάτων της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Οι εξετάσεις του εργαστηρίου για τους παρατηρητές που δεν παρακολούθησαν κάποιο τμήμα θα γίνουν την Πέμπτη (21 -01-2016) και ώρα 11-1 στο εργαστήριο Φωτογραμμετρίας. Παρακαλούνται οι σπουδαστές (παρατηρητές που δεν παρακολούθησαν κάποιο τμήμα) μέχρι τη Δευτέρα 18-01-2016,  να στείλουν email στο διδάσκοντα για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

Για την εύρυθμη διεξαγωγή του εργαστηρίου παρακαλούνται όσοι από τους σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα φορητού υπολογιστή, και επιθυμούν, να το φέρουν μαζί τους κατά την ημέρα των εξετάσεων.

Για όλους τους σπουδαστές είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους USB flash disc, στο οποίο θα έχουν το λογισμικό.

 

  • Την τρέχουσα εβδομάδα, δηλαδή την Πέμπτη (14 -01-2016)  και την Παρασκευή (15 -01-2016) θα πραγματοποιηθούν οι αναπληρώσεις των μαθημάτων που δεν διεξήχθησαν τον Νοέμβριο, λόγω απουσίας του διδάσκοντα για ερευνητικούς σκοπούς του ΤΕΙ. 
Κορυφή σελίδας