ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Οδοποιία Ι – Εξέταση Εργαστηρίου Ιανουάριος 2021

Προθεσμία εγγραφής: Κυριακή 10/1/2021

Προθεσμία υποβολής εργασίας: Τρίτη 12/1/2021 και ώρα: 23:59

Ημερομηνία και ώρα εξέτασης: Τετάρτη 13/1/2021 και ώρα: 16:00 στην αίθουσα Μ5 (zoom)

Την Τετάρτη 13/1/2021 και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί η εξ αποστάσεως προφορική εξέταση επί της εργασίας για το μάθημα «Οδοποιία Ι» (Εργαστήριο). Η εξέταση θα γίνει στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας (zoom) Μ5 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/j/97542328249

Για τη συμμετοχή σας στην εξέταση του μαθήματος θα πρέπει αρχικά να έχετε δηλώσει το μάθημα στη δήλωση μαθημάτων σας στην ηλεκτρονική γραμματεία (egram) και εν συνεχεία να κάνετε εγγραφή στο μάθημα «Οδοποιία Ι – Εργαστήριο» με το ονοματεπώνυμο και το ΑΕΜ, όπως ακριβώς εμφανίζεται στην ηλεκτρονική γραμματεία (egram),  στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών» (με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, αποδέχεστε και συναινείτε πλήρως στους όρους/διαδικασία εξέτασης του μαθήματος), μέχρι την Κυριακή 10/1/2021, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://exams.civil.ihu.gr/course/view.php?id=83. Στη συνέχεια θα πρέπει να υποβάλετε την εργασία σας, στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών», στο μάθημα «Οδοποιία Ι – Εργαστήριο», στο πεδίο: Εξέταση Εργαστηρίου Οδοποιία Ι 2020-2021 (Υποβολή Εργασίας Εργαστηρίου Οδοποιία Ι 2020-2021), μέχρι την Τρίτη 12/1/2021 και ώρα: 23:59.

Οι οδηγίες υποβολής της εργασίας είναι διαθέσιμες στο eLearning του μαθήματος «Οδοποιία Ι» (https://elearning.cm.ihu.gr/course/view.php?id=75), στο αρχείο με τίτλο:

«Οδοποιία_Ι_2021_Εργαστήριο_Οδηγίες_Υποβολής_Εργασίας».

Την ημέρα της εξ αποστάσεως προφορικής εξέτασης επί της εργασίας (Τετάρτη 13/1/2021) θα συνδεθείτε στην αίθουσα Μ5 (zoom) στις 16:00 ακριβώς, μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή του Η/Υ με ενεργή κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία και θα περιμένετε στο “Waiting Room” (ψηφιακός χώρος αναμονής που θα έχει ενεργοποιηθεί πριν την είσοδο σας) τη σειρά σας για να εξεταστείτε.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εξέτασης θα πρέπει να βρίσκεστε στο δωμάτιο μόνοι σας και με κλειστή την πόρτα. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν θα εισέλθει κανείς άλλος στο δωμάτιο, ούτε κατά λάθος.

Όταν έρθει η σειρά σας, ο διδάσκων θα σας «καλέσει» στην κεντρική ψηφιακή αίθουσα εξέτασης. Ακολουθεί η ταυτοποίηση σας δείχνοντας στην κάμερα την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (ή άλλο επίσημο έγγραφο που περιέχει ονοματεπώνυμο και ευκρινή φωτογραφία, π.χ. αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ.) και φυσικά το πρόσωπο σας.

Στη συνέχεια ακολουθεί η έναρξη της εξέτασης επί της εργασίας που έχει ήδη υποβάλει. Με το πέρας της εξέτασης αποσυνδέεστε από το Zoom.

Η συνεδρία της εξέτασης δεν θα καταγραφεί και απαγορεύεται η εγγραφή της συνεδρίας και από μέρους του φοιτητή/τριας.

Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα είναι παρών και ένας επιτηρητής.

Επιπρόσθετες διευκρινήσεις για τη διαδικασία της εξέτασης δύναται να δοθούν από το διδάσκοντα με ανακοίνωση στο eLearning του μαθήματος λίγες μέρες πριν την εξέταση. 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή κάποιο άλλο ζήτημα, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το διδάσκοντα στο email: atgalanis@ihu.gr και στο τηλέφωνο 2321049217.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Γαλάνης

Κορυφή σελίδας