ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

ΕΠΕΙΓΟΝ: Εξετάσεις Θεωρίας «Γενική και Εφαρμοσμένη Γεωλογία»

Οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ (ΤΕΙ), θα εξεταστούν στο μάθημα της Γενικής κι Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, σε δύο φάσεις (έχει γίνει αλλαγή στο πρόγραμμα):

1. Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9.00 πμ, μέσω Quiz

2. Την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στις 9.00 πμ, προφορικά.

Η εξέταση θα γίνει από τον κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνο, καθηγητή του Τμήματος Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής του ΔΙΠΑΕ, ταυτόχρονα με τους φοιτητές του Τμήματος Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής.

Η αίθουσα των εξετάσεων και για τις δύο ημέρες θα είναι η:  https://zoom.us/j/508383794

Στο e-learning του αντίστοιχου μαθήματος του Τμήματος Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής υπάρχει πλούσιο βοηθητικό υλικό.

Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να  εγγραφούν ΑΜΕΣΑ (μέχρι 23/6/2020)  στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εξέτασης του Τμήματος Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής (https://exams.topogeo.ihu.gr) και η συμμετοχή τους στις εξετάσεις συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της εξέτασης που περιγράφονται στην απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου (συνεδρίαση 15/27-05-2020) για την εξ αποστάσεως εξέταση, στην απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής (συνεδρίαση 10/10-6-2020 http://topogeo.ihu.gr/index.php?cat_id=24&id=2122 ) και στους «Kανόνες συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου» του Τμήματος μας http://civilgeo.teicm.gr/index.php?id=2127.

Κάθε φοιτητής/τρια που συμμετέχει στις εξετάσεις πρέπει να εμφανίζεται τόσο στην πλατφόρμα εξετάσεων του Τμήματος Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής (exams.topogeo.ihu.gr) όσο και στο ΖΟΟΜ με το ονοματεπώνυμο στα Ελληνικά, όπως ακριβώς είναι καταχωρημένο στο σύστημα της ηλεκτρονικής γραμματείας (egram). Επίσης θα πρέπει μαζί με το ονοματεπώνυμό του (με κεφαλαία γράμματα) να εμφανίζεται και ο Αριθμός Ειδικού Μητρώου του με πρόθεμα ΠΜ (για να ξεχωρίζει από τους φοιτητές του Τμ. Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής ) , π.χ. ο φοιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ με ΑΕΜ 1010 πρέπει να εμφανίζεται και στο ΖΟΟΜ και στην πλατφόρμα εξετάσεων ως ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΠΜ1010.

Κορυφή σελίδας