ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Τεχνικό Αρχιτεκτονικό Σχέδιο: Αναπλήρωση μαθημάτων (ΤΕΣΤ) στις 14/1 και 16/1

Τα μαθήματα που δεν έγιναν τις προηγούμενες μέρες, θα αναπληρωθούν την επόμενη εβδομάδα (14-16/1/2019) στις αντίστοιχες μέρες και στο κανονικό τους ωράριο. Προσοχή, η συμμετοχή των φοιτητών στις Προόδους (ΤΕΣΤ) είναι υποχρεωτική.

Αναλυτικότερα:

Το Τμήμα της Δευτέρας (κ. Παυλίδη) θα συναντηθεί την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. προκειμένου οι φοιτητές του Τμήματος να γράψουν την Πρόοδο (ΤΕΣΤ) του εξαμήνου του Εργαστηρίου. Την ίδια μέρα παραδίδεται στον διδάσκοντα, σε φάκελο Α3, η τελευταία άσκηση του Εργαστηρίου. Διάρκεια εξέτασης: 3 ώρες.

Τα Τμήματα της Τετάρτης (κ. Βλαχονάσιου, κ. Δανιήλ) θα συναντηθούν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ. προκειμένου οι φοιτητές των Τμημάτων αυτών να γράψουν την Πρόοδο (ΤΕΣΤ) του εξαμήνου του Εργαστηρίου. Την ίδια μέρα παραδίδεται στις διδάσκουσες, σε φάκελο Α3, η τελευταία άσκηση του Εργαστηρίου.Διάρκεια εξέτασης: 3 ώρες.

Η συμμετοχή στο ΤΕΣΤ καθώς και η παράδοση της τελευταίας άσκησης είναι υποχρεωτική. Υπενθυμίζεται ότι πρέπει να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα όργανα και υλικά του Σχεδίου, ώστε να μπορέσετε να συμμετέχετε στην Πρόοδο.

Για τους "παλιούς" που χρωστούν το μάθημα (και φέτος δεν εντάχθηκαν σε Τμήμα): Παρακαλείστε να προσέρθετε για το ΤΕΣΤ την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ. Προϋπόθεση: η συμμετοχή σας στην Πρόοδο του Νοεμβρίου 2018. Διάρκεια εξέτασης: 3 ώρες.

Η διδακτική Ομάδα

Παυλίδης-Δανιήλ-Βλαχονάσιου

Κορυφή σελίδας