ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Τεχνικό αρχιτεκτονικό σχέδιο: Πρόοδος (ΤΕΣΤ) Εργαστηρίου

Καλή Χρονιά!

Το ΤΕΣΤ του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί ήδη πριν από τις διακοπές των εορτών.

Συγκεκριμένα:

Τα Τμήματα του Εργαστηρίου της ΤΕΤΑΡΤΗΣ (Δανιήλ & Βλαχονάσιου) θα γράψουν την Πρόοδο (ΤΕΣΤ), την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 9.00 π.μ., στις αίθουσες του μαθήματος (ανά Τμήμα).

Υπενθυμίζεται ότι την ΙΔΙΑ μέρα ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ για τα Τμήματα αυτά και η άσκηση που υλοποιήθηκε σε συνεχόμενα μαθήματα στο Εργαστήριο πριν τις διακοπές.

Το Τμήμα του Εργαστηρίου της ΔΕΥΤΕΡΑΣ (Παυλίδη) θα γράψει την Πρόοδο (ΤΕΣΤ), την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στην ώρα και στην αίθουσα του μαθήματος. Αντίστοιχα, την ΙΔΙΑ μέρα ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ για το Τμήμα αυτό, η άσκηση που υλοποιήθηκε στο Εργαστήριο πριν τις διακοπές.

Για όλους: Η συμμετοχή στο ΤΕΣΤ είναι υποχρεωτική. Για το τεστ θα χρειαστείτε όλα τα (γνωστά) όργανα και υλικά που χρησιμοποιούμε στο μάθημα, ενώ η άσκηση παραδίδεται σε διαφανή φάκελο Α3 με το όνομά σας εξωτερικά. Η παράδοση της άσκησης είναι, επίσης, υποχρεωτική

Για τους παλιούς: Καλείστε να προσέλθετε για την πρόδο (ΤΕΣΤ) την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ. στις αίθουσες του μαθήματος για να συμμετέχετε στην πρόοδο (εφόσον χρωστάτε το μάθημα). Προϋπόθεση: η συμμετοχή σας, ήδη, στην α΄ πρόοδο του Νοεμβρίου.

Η διδακτική Ομάδα

Κορυφή σελίδας