ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2018 Αριθμητικής Ανάλυσης με Η/Υ

Κατά την εξέταση του μαθήματος, οι φοιτητές πρέπει, οπωσδήποτε, να έχουν μαζί τους υπολογιστή τσέπης (κομπιουτεράκι). Δεν θα επιτραπεί να δανείζονται, κατά την διάρκεια της εξέτασης, από τους συμφοιτητές τους.

Επίσης, για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, επιτρέπεται να έχουν μαζί τους ένα (και μόνο ένα) φύλλο Α4 με χειρόγραφες σημειώσεις.

Το φύλλο αυτό θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές:

  • Να είναι λευκό Α4 φύλλο, όμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στους εκτυπωτές και στα φωτοαντιγραφικά (δεν επιτρέπονται σελίδες κομμένες από τετράδια)
  • Ότι υπάρχει στο φύλλο πρέπει να είναι χειρόγραφο (όχι τυπωμένο ή φωτοτυπία χειρόγραφου)
  • Στην κεφαλή και των δύο όψεων του φύλλου θα πρέπει να είναι γραμμένο, με μεγάλα, ευανάγνωστα κεφαλαία γράμματα, το ονοματεπώνυμο του φοιτητή και ο αριθμός μητρώου του.

Ο έλεγχος των παραπάνω προδιαγραφών θα γίνει από τους επιτηρητές, πριν την έναρξη της εξέτασης. Εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές, οι επιτηρητές θα υπογράφουν το φύλλο αυτό. Οποιοδήποτε άλλο φύλλο εμφανιστεί κατά την εξέταση, είναι παράτυπο. Προφανώς δεν επιτρέπεται, κατά την διάρκεια των εξετάσεων, ο δανεισμός του φύλλου αυτού μεταξύ των φοιτητών.

Το φύλλο αυτό θα το παραδίδουν οι φοιτητές, εντός του γραπτού τους, στο τέλος της εξέτασης.

Το μέτρο αυτό με το φύλλο Α4 θα ισχύσει για τελευταία φορά σε αυτή την εξεταστική. 

     Ο διδάσκων

Χρήστος Βοζίκης

Κορυφή σελίδας