ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Εξέταση παρατηρητών στο εργαστήριο του μαθήματος Αριθμητική Ανάλυση και Προγραμματισμός ΙΙ

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εξετάσεων των «παρατηρητών» στο εργαστήριο του μαθήματος Αριθμητική Ανάλυση (Προγραμματισμός ΙΙ στο παλαιό πρόγραμμα σπουδών) παρακαλούνται οι φοιτητές που δήλωσαν το εργαστήριο ως παρατηρητές και επιθυμούν να εξεταστούν σε αυτό, αλλά δεν παρακολούθησαν, στο παρόν εξάμηνο,  το εργαστήριο σε κάποιο από τα τμήματα, να αποστείλουν e-mail στον κ. Βοζίκη (chriss@teicm.gr), μέχρι και την Κυριακή 27/05/2018,  στο οποίο να δηλώνουν την πρόθεσή τους να εξεταστούν.

Επειδή «παρατηρητές» θεωρούνται ΜΟΝΟ αυτοί που παρακολούθησαν το εργαστήριο και κόπηκαν από βαθμό και όχι από απουσίες, θα πρέπει στο e-mail τους να συμπεριλάβουν και μία εκτύπωση (σε pdf) της αναλυτικής βαθμολογίας τους από το egram στην οποία να φαίνεται ότι στο Εργαστήριο έχουν βαθμό και όχι παύλα. Χωρίς αυτή την εκτύπωση, δεν θα γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις.

Η εξέταση θα γίνει την «κενή εβδομάδα», δηλαδή την εβδομάδα 4/6/18-8/6/18. Ανάλογα με το πλήθος των φοιτητών, θα οριστικοποιηθούν τα τμήματα, οι μέρες και ώρες εξέτασης. Νεότερη ανακοίνωση με τα τμήματα της εξέτασης θα βγει την Τρίτη 29/5/2018.

Κατ΄ εξαίρεση, υπάρχει η δυνατότητα για 9 το πολύ σπουδαστές να εξεταστούν την Παρασκευή 1/6/2018 και ώρες 09:00-11:00 στο τμήμα του κ. Βοζίκη. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμων Η/Υ, οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξέταση με το τμήμα αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με τον κ. Βοζίκη.

 

Οι Διδάσκοντες

 

Σ. Παπαϊωάννου,  Χ. Βοζίκης

 

Κορυφή σελίδας