ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Εγγραφές εργαστηρίου Αριθμητικής Ανάλυσης και Προγραμματισμού ΙΙ

Καλούνται όλοι οι φοιτητές (ιδιαίτερα του 2ου εξαμήνου) που δεν έχουν κάνει ακόμη εγγραφή σε κάποιο εργαστηριακό τμήμα, να εγγραφούν στέλνοντας e-mail στον κ. Βοζίκη (chriss@teicm.gr)  το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 26/2/2017.

Ο κατάλογος των φοιτητών που έχουν ήδη εγγραφεί βρίσκεται στον σύνδεσμο http://teachers.teicm.gr/vozikis/NumericalAnalysis/tmimata.pdf

Στο e-mailπρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του φοιτητή (ονοματεπώνυμο και ΑΕΜ) καθώς και τα τμήματα που επιθυμούν να εγγραφούν, κατά σειρά προτίμησης. Αν το τμήμα της πρώτης προτίμησης είναι γεμάτο, τότε θα εγγραφούν στο τμήμα της δεύτερης προτίμησης κ.ο.κ.

 Τα τμήματα της Πέμπτης είναι ήδη υπερπλήρη!  Αυτή την στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στα τμήματα

  1. Αριθμητικής Ανάλυσης με Η/Υ, Τρίτη 18:00-20:00
  2. Προγραμματισμού Η/Υ ΙΙ, Παρασκευή 09:00-11:00

Ας σημειωθεί ότι το εργαστήριο Προγραμματισμού Η/Υ ΙΙ του παλαιού προγράμματος σπουδών είναι το ίδιο (ύλη, τρόπος διδασκαλίας, τρόπος εξέτασης) με το εργαστήριο Αριθμητικής Ανάλυσης με Η/Υ. Έτσι οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε από τα δύο παραπάνω τμήματα.

Αν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να παρακολουθήσει το «ειδικό» τμήμα της Δευτέρας 10:00-12:00 θα πρέπει να συνεννοηθεί με τον κ. Παπαϊωάννου.

Χρήστος Βοζίκης

 

Κορυφή σελίδας