ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Εξετάσεις εξ αποστάσεως στο μάθημα Οργάνωση & Προγραμματισμός Έργων

Οι εξετάσεις θα γίνουν με τη μέθοδο online quiz όπως και τον Σεπτέμβριο 2020. Δεν απαιτείται η χρήση safe browzer.

Oι φοιτητές - τριες επιτρέπεται να έχουν βοηθήματα, πίνακες κ.λπ. ΤΥΠΩΜΕΝΑ γιατί θα βρίσκονται σε περιβάλλον e-learning [exams]. Μπορούν επίσης να έχουν χειρόγραφες λυμένες ασκήσεις μαζί τους, όπως 2-3 λευκές κόλλες, κομπιουτεράκι και στυλό.

Τα θέματα θα είναι μικρές ασκήσεις [όπως τον Σεπτέμβριο] και η απάντηση θα δίδεται στο quiz που θα είναι τύπου έκθεσης.

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα συνδεθείτε γύρο στις 4 η ώρα για να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων σας μέσω zoom στην αίθουσα Μ4 https://zoom.us/j/97012624911. Εκεί θα χωριστείτε σε "δωμάτια" με επιτηρητή για τις εξετάσεις. Tα θέματα θα είναι στη Πλατφόρμα εξετάσεων https://exams.civi.ihu.gr/

Υπενθυμίζεται οτι στο e-learning του μαθήματος υπάρχουν λυμένες ασκήσεις [και οι λύσεις των θεμάτων του Σεπτεμβρίου] για επανάληψη. Δεν θα γίνει ξεχωριστή εξέταση Εργαστηρίου. Οι εξετάσεις Θεωρίας - Εργαστηρίου θα είναι κοινές. Όσοι, όμως, δεν συμπλήρωσαν τουλάχιστον τις μισές παρουσίες στο εξ αποστάσεως μάθημα ΔΕΝ θα βαθμολογηθούν στο Εργαστήριο ή αν δήλωσαν μόνο Θεωρία θα πρέπει να ξαναδώσουν το Εργαστήριο την επόμενη Εξεταστική [ο βαθμός της Θεωρίας δεν θα κρατηθεί].

Ο Διδάσκων : Ι. Λιαλιαμπής

 

Κορυφή σελίδας