ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους φοιτητές που δήλωσαν το μάθημα Επισκευές – Ενισχύσεις Υφιστάμενων Κτιρίων

Λόγω της σημαντικότατης καθυστέρησης στην πρόσληψη εκτάκτου εκπαιδευτικού προσωπικού για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του Τμήματος, η διδασκαλία του μαθήματος  «Επισκευές – Ενισχύσεις Υφιστάμενων Κτιρίων» του Ζ εξαμήνου του προγράμματος σπουδών Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ θα διεξαχθεί, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στο εαρινό εξάμηνο, αντί του χειμερινού.

Οι φοιτητές που ήδη δήλωσαν το μάθημα για το χειμερινό εξάμηνο θα πρέπει να επιλέξουν:

Α) Οι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα σε παλαιότερα εξάμηνα και πληρούν τις προϋποθέσεις εξέτασης (ολοκληρωμένη εργασία) μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο του Ιανουαρίου (και του Σεπτεμβρίου). Δεν θα έχουν όμως το δικαίωμα να εξεταστούν στην εξεταστική του Ιουνίου.

Β) Οι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα σε παλαιότερα εξάμηνα και ΔΕΝ πληρούν τις προϋποθέσεις εξέτασης (ολοκληρωμένη εργασία) ή ΔΕΝ επιθυμούν να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως και οι φοιτητές που δήλωσαν το μάθημα για πρώτη φορά (δεν το έχουν δηλαδή παρακολουθήσει ποτέ) θα το παρακολουθήσουν στο εαρινό εξάμηνο και θα εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο του Ιούνιου (και του Σεπτεμβρίου). Οι φοιτητές αυτοί δεν χρειάζεται να ξαναδηλώσουν το μάθημα για το εαρινό εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του Ιανουαρίου, μπορούν αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην Γραμματεία του Τμήματος μέχρι και την Πέμπτη 14/01/2021, να εξεταστούν σε άλλα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, που δεν τα περιέλαβαν στην φετινή δήλωση μαθημάτων τους, αλλά τα είχαν παρακολουθήσει στο παρελθόν. Το σύνολο των ωρών των μαθημάτων που θα δηλώσουν στο e-mail τους, ότι επιθυμούν να εξεταστούν στην εξεταστική του Ιανουαρίου, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις ώρες του μαθήματος «Επισκευές – Ενισχύσεις  Υφιστάμενων Κτιρίων» που είχαν στην αρχική τους δήλωση (3 ώρες για την θεωρία, 2 ώρες για το εργαστήριο).

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χρήστος Βοζίκης

Κορυφή σελίδας