ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Οδοποιία Ι (2020-2021) Νεότερη Ενημέρωση

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η επικοινωνία με το διδάσκοντα κατά τη διάρκεια του εξαμήνου θα γίνεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως.

Για το λόγο αυτό όσοι φοιτητές/φοιτήτριες έχουν εκπονήσει ήδη εργασία, την έχουν παραδώσει και δεν έχουν λάβει προβιβάσιμο βαθμό στο εργαστήριο του μαθήματος «Οδοποιία Ι», και δεν τους έχει επιστραφεί μέχρι σήμερα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το διδάσκοντα για να την παραλάβουν μέσω email (atgalanis@ihu.gr) σε ψηφιακή μορφή, να τη συνεχίσουν και να την παραδώσουν σε επόμενη εξεταστική περίοδο. Η παράδοση της εργασίας θα γίνει σύμφωνα με οδηγίες που θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Οι υπόλοιπες εργασίες δεν θα επιστραφούν προς το παρόν.  

Παρακαλώ στο email που μου στέλνετε να γράφετε ονοματεπώνυμο και ΑΕΜ.

Αιτήματα για ανάθεση εργασίας θα γίνονται δεκτά μέχρι τις 15/11/2020.

Η επικοινωνία για οδηγίες και διορθώσεις σχετικά με την εργασία θα γίνεται στις ώρες συνεργασίας του διδάσκοντα: Τετάρτη 15:00-17:00 στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας (zoom) Μ5 (https://zoom.us/j/97542328249), ή/και στο τηλέφωνο του γραφείου: 2321049217

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσω την ημερομηνία και την ώρα του πρώτου επαναληπτικού μαθήματος για τη θεωρία του μαθήματος που θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας (zoom) Μ5. Επομένως, προτείνω να διαβάζετε τακτικά τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στο eLearning του μαθήματος.

Ο διδάσκων,

Αθανάσιος Γαλάνης

Κορυφή σελίδας