ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Οδοποιία Ι (2020-2021) Ενημέρωση

Αγαπητοί φοιτητές/φοιτήτριες,

Όπως γνωρίζετε, το μάθημα «Οδοποιία Ι» δεν διδάσκεται πλέον. Για να συμμετέχετε στην εξέταση του μαθήματος θα πρέπει να δηλώσετε το μάθημα (θεωρία ή/και εργαστήριο) στη δήλωση μαθημάτων σας στο egram. Ο βαθμός είναι ξεχωριστός για τη θεωρία και το εργαστήριο.

Στο eLearning του μαθήματος μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση σχετικά με την ύλη εξετάσεων της Θεωρίας του μαθήματος «Οδοποιία Ι», η οποία περιλαμβάνει τις ασκήσεις που επιλύθηκαν κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του μαθήματος το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020 [συμπληρωματικές (λυμένες) ασκήσεις υπάρχουν στο eLearningτου μαθήματος], καθώς και τα Κεφάλαια 1, 2, 3, 4, 5, 6 και τα Παραρτήματα ΙΙ & ΙΙΙ από το βιβλίο: Οδοποιία Ι – Χαράξεις & Υπολογισμός Χωματισμών: Θεωρία και Πρακτική. Αναστάσιος Κ. Αποστολέρης, Ιούνιος 2015

Το Εργαστήριο του μαθήματος «Οδοποιία Ι» περιλαμβάνει την εκπόνηση μιας εργασίας (η οποία είναι υποχρεωτική), και την εν συνεχεία παράδοση και προφορική εξέταση επί αυτής. Στο eLearning του μαθήματος μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες για την εκπόνηση της εργασίας. Η ανάθεση της εργασίας θα γίνει εξ αποστάσεως με email. Όποιος φοιτητής/φοιτήτρια επιθυμεί να εκπονήσει εργασία παρακαλώ να στείλει email στον διδάσκοντα (atgalanis@ihu.gr), ώστε να λάβει το χάρτη με τα σημεία Α και Β της οδού σε ψηφιακή μορφή (pdf), τον οποίο μετά θα εκτυπώσει σε χαρτί μεγέθους Α3 και επί αυτού θα εκπονήσει την εργασία σύμφωνα με τις οδηγίες. Οι διορθώσεις της εργασίας θα γίνουν εξ αποστάσεως στις ώρες συνεργασίας του διδάσκοντα: Τετάρτη 15:00-17:00 στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας (zoom) Μ5 (https://zoom.us/j/97542328249).

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες έχουν εκπονήσει ήδη εργασία και την έχουν παραδώσει, αλλά δεν έχουν λάβει προβιβάσιμο βαθμό στο εργαστήριο, μπορούν να παραλάβουν την εργασία τους από το γραφείο του διδάσκοντα κατά τη διάρκεια των ωρών συνεργασίας (Τετάρτη 15:00-17:00), λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID-19, να τη συνεχίσουν και να την παραδώσουν σε επόμενη εξεταστική περίοδο. Οι υπόλοιπες εργασίες θα επιστραφούν στους φοιτητές/φοιτήτριες σε μεταγενέστερη ημερομηνία με νεότερη ανακοίνωση.   

Σε περίπτωση που η εξέταση του εργαστηρίου γίνει εξ αποστάσεως, θα δοθούν νεότερες οδηγίες για τον τρόπο παράδοσης της εργασίας. 

Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου θα διεξαχθούν μερικά εξ αποστάσεως επαναληπτικά μαθήματα σε ώρες και ημέρες που θα ανακοινωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας (zoom) Μ5.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Γαλάνης

Κορυφή σελίδας